Laden...
Naar Facebook

Contact

Openingstijden

Restaurant Otium is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. De keuken is geopend van 11:30-22:00. In de Lounge wordt casual dining geserveerd tot 23:00. Heeft u speciale (dieet)wensen waar wij rekening mee moeten houden, andere wensen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen het restaurant en de lounge, dan kunt u contact opnemen via info@otium-restaurant.com of bellen naar 020-6553232. Voor hotel gerelateerde vragen verwijzen wij u graag door naar de hotel website

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in de OTIUM Lounge en het OTIUM Restaurant. Blindegeleidehonden en assistentiehonden zijn wel toegestaan.

 

Parkeren

U kunt gratis (maximaal 4 uur) gebruik maken van onze eigen, ruime parkeervoorziening. Restaurant Otium is rolstoelvriendelijk en ligt rustig, maar zeer centraal gelegen tussen Schiphol en Aalsmeer, dichtbij de A4 en de N196.

 

 

Routebeschrijving: naar Restaurant Otium vanuit Amsterdam

Voeg in op de A10 via de oprit richting Ring/s108/Den Haag/Zaanstad. Weg vervolgen naar A4/E19 (borden naar Den Haag/Luchthaven Schiphol/Haarlem). Neem afslag 3-Hoofddorp naar N201 richting Aalsmeer.( Houd links aan bij de splitsing. Houd rechts aan bij de volgende splitsing.) Sla linksaf richting N201, en blijf 1,6 km op de N201. Daarna de afslag en flauwe bocht richting Pudongweg nemen. Neem op de rotonde de 3e afslag en volg de Pudongweg. Na 500 meter de weg vervolgen op de Fokkerweg. Rechts af naar Boeingavenue en deze weg vervolgen. Restaurant Otium bevindt zich aan uw rechterhand in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport.

 

Routebeschrijving: naar Restaurant Otium vanuit Den Haag

Neem de A12 richting Rijswijk/Rotterdam/Amsterdam/Zoetermeer/Utrecht. Houd rechts aan bij het knooppunt Prins Clausplein en volg de borden E19/A4 richting Amsterdam. Neem na 32,9 kilometer de afslag richting N201. Blijf 3,2 km op de N201. Neem daarna na de afslag een flauwe bocht richting Pudongweg. Neem op de rotonde de 3e afslag en volg de Pudongweg. Na 500 meter de weg vervolgen op de Fokkerweg. Rechts af naar Boeingavenue en deze weg vervolgen. Restaurant Otium bevindt zich aan uw linker hand in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport.

 

TripAdvisor Reviews

TripAdvisor
Beoordeel OTIUM Lounge and Restaurant

Contactgegevens

OTIUM Restaurant and Lounge

Boeingavenue 2
1119 PB Schiphol-Rijk
+31 20 655 3232
info@otium-restaurant.com

Reserveer nu!

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. 

 

PLEASE NOTICE THAT THIS RESTAURANT IS NOT IN LOS ANGELES, BUT IN SCHIPHOL-RIJK (AMSTERDAM SCHIPHOL AREA)

×