Laden...
Naar Facebook

Over ons

“Otium staat voor verdiende rust “

Otium is een plek voor het goede leven. Een restaurant waar het ontspannen genieten is van een heerlijke lunch of een mooi diner. Een trendy restaurant onder de rook van Amsterdam waar u even kunt ontsnappen aan de drukte. Heel casual en toegankelijk, maar nooit alledaags. Ons keukenteam gaat elke dag vol enthousiasme aan de slag om onze gasten te verrassen met pure gerechten waarbij verfijning in smaak leidend is.

 

Franse keuken met een moderne twist
Waar het woord Otium voor staat, willen we meer dan waarmaken voor onze restaurantgasten. Daarom wordt in de Otium keuken ambacht gekoesterd en smaak op een voetstuk geplaatst. Buiten à la carte om verrast het culinary team u graag met het maandelijks wisselend 3 en 4 gangen keuzemenu. Uiteraard kan rekening gehouden worden met uw (dieet)wensen. Een ruim opgezette, maar sfeervolle ambiance maken een ontspannen restaurantbeleving bij Otium compleet.

 

The best of both worlds
Otium is gehuisvest in het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport en combineert daarmee het beste uit twee werelden: de verfijning van een uitstekende keuken en de luxe van oprechte gastvrijheid. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend voor lunch, loungen en/of diner. Afhankelijk van uw stemming geeft ons team invulling aan casual- of fine-dining, maar uiteraard bent u ook van harte welkom voor een goed glas wijn in onze loungebar of voor een drankje op het terras. Restaurant Otium is een verrassende ontdekking voor zowel de particulier als de zakelijke gast.

 

Wees u ervan bewust dat honden en andere huisdieren niet zijn toegestaan in zowel de OTIUM Lounge en het OTIUM Restaurant. Blindegeleidehonden en assistentie-honden zijn wel toegestaan.

×